Dag van de Dialoog

Op 10 november 2011 vindt de 10e Amsterdamse Dag van de Dialoog plaats. Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam organiseert in dit kader een dialoogtafel en heeft 8 gasten uitgenodigd  voor een bijzondere ontmoeting, een inspirerend gesprek en een heerlijke lunch.

De Dag van de Dialoog belooft een bijzondere ervaring. Je gaat niet aan tafel om te vergaderen of om een projectplan te maken. Je gaat aan tafel om kennis te maken, ervaringen en inspiratie uit te wisselen. Vaak gebeurt het dat deelnemers na afloop met elkaar verder willen praten, leuke dingen gaan ondernemen of met een berg aan nieuwe ideeën en verhalen hun omgeving inspireren.

De Dag van de Dialoog heeft elk jaar een thema. Dit jaar is dat: Jong & Oud. Hoe gaan jong en oud met elkaar om? Kunnen ze van elkaar leren, of is de generatiekloof vaak onoverbrugbaar? Ben je zo oud als je je voelt, of is dat onzin? En hoe oud voel jij je eigenlijk?

De Dag van de Dialoog heeft een eigen website: kijk op www.amsterdamdialoog.nl  voor meer informatie over dit evenement. Nog als deelnemer aanschuiven? Op de website staat vermeld welke tafels nog plaats hebben.

-A +A