Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H. Wil je langskomen, maak je dan even een afspraak? Ons telefoonnummer is nog hetzelfde: 020-638 55 51.

Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H.

Voorlichting scholen

Discriminatie.nl Regio Amsterdam heeft veel ervaring in het onderwijs met het geven van gastlessen over discriminatie. We geven informatie over wat discriminatie is en delen praktijkvoorbeelden zodat de leerlingen en studenten leren hoe discriminatie eruit kan zien en wat het met mensen doet. Tijdens interactieve en aansprekende lessen bespreken we wat stereotypes en vooroordelen zijn, hoe ze hiermee om kunnen gaan en hoe ze zelf een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van discriminatie.

Advies aan bedrijven

Wat doe je als leidinggevende als je merkt dat er discriminatie plaatsvindt binnen jouw bedrijf of dat medewerkers worden gepest? Zijn er gedragscodes? Zo ja, wat staat hierin en houdt het personeel zich hier wel aan? En wat doe je als jouw organisatie beschuldigd wordt van discriminatie? Is de werkvloer een afspiegeling van de maatschappij?
[responsivevoice_button voice="Dutch Male" buttontext="Luister naar deze pagina"]