Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H. Wil je langskomen, maak je dan even een afspraak? Ons telefoonnummer is nog hetzelfde: 020-638 55 51.

Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H.

Mağaza müşterilere eşit davranmıyor

Een man van Antilliaanse afkomst loopt een winkel in en doet zijn tas in een locker. Dat moest hij namelijk bij zijn vorige bezoek ook doen. Hij ziet vervolgens een andere man met een tas de winkel ingaan. Als de man aan de beveiliger vraagt of de regel van de lockers niet meer geldt, zegt de beveiliger: “Nee, nu niet.” De man antwoordt dat hij dan ook graag zijn tas meeneemt. De beveiliger vraagt vervolgens of de man Antilliaans is en zegt dat hij hem gaat controleren en hem in de gaten houdt om diefstal te voorkomen. Volgens de beveiliger gedraagt de man zich als een Antilliaan. 

Bemiddeling van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam 

De man voelt zich ongelijk behandeld en geschoffeerd. Hij meldt het incident bij het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam. Na het intakegesprek op kantoor hebben wij een bemiddelingsgesprek met onze cliënt en de directeur van de beveiliger. In dat gesprek blijkt dat de beveiliger al eerder is gewaarschuwd voor zijn gedrag ten opzichte van klanten in de winkel. Onze cliënt krijgt uiteindelijk excuses van de beveiliger. De beveiliger wordt overgeplaatst naar een ander bedrijf.

[responsivevoice_button voice="Hollandalı Erkek" buttontext="Bu sayfayı dinleyin"]