Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H. Wil je langskomen, maak je dan even een afspraak? Ons telefoonnummer is nog hetzelfde: 020-638 55 51.

Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H.

No palabras, sino hechos.

Samen met Swazoom bieden wij een podium voor FYJAS om hun Racisme en Discriminatie keurmerk aan de wereld te presenteren. Wij nodigen je van harte uit samen met ons dit nieuwe initiatief tegen discriminatie en racisme te verwelkomen op dinsdag 28 juni van 13.00-16.30 in buurthuis Anansi, Daalwijkdreef 11, 1102 RN Amsterdam.

De lancering van het Keurmerk wordt een middag met verhalen van spoken word artiesten, inspirerende sprekers en fijne gesprekken met mooie mensen die ook graag de daad bij het woord voegen. Vier met ons dit nieuwe initiatief in de strijd tegen racisme en discriminatie, meld je aan via:

Tijdens deze middag brengen het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam en Swazoom in samenwerking met FYJAS mensen samen uit verschillende sectoren, zoals welzijn, onderwijs, sport, politie en arbeidsmarkt. Racisme en discriminatie treft ons namelijk allemaal. Onder het motto ‘geen woorden, maar daden’ lanceren we voor een publiek van gemeente, (zelf)organisaties, overheid, media en andere belanghebbenden het FYJAS keurmerk.

Ben jij, of ken jij, iemand dit zich inzet tegen discriminatie en racisme? Wil je meer leren over hoe het keurmerk precies werkt? Meld je dan aan via: 
Voor meer informatie over 28 juni zie: https://ap.lc/JhBga

We zien je graag volgende week dinsdag!

[responsivevoice_button voice="Holandés Masculino" buttontext="Escucha esta página"]