Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H. Wil je langskomen, maak je dan even een afspraak? Ons telefoonnummer is nog hetzelfde: 020-638 55 51.

Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H.

Trabaja con nosotros

Het team van Discriminatie.nl Regio Amsterdam bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die het belangrijk vinden om mensen te helpen en ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben (gehad) met discriminatie. Het werk is breed en divers. We hebben te maken met veel verschillende organisaties en werken samen met mensen van diverse achtergrond.

¿Le gustaría trabajar con nosotros y contribuir a prevenir y combatir la discriminación? Entonces eche un vistazo a nuestras vacantes.

Puestos vacantes

Más información

Discriminatie.nl Regio Amsterdam is een onafhankelijke stichting met als doel het aanpakken en voorkomen van discriminatie en het beïnvloeden van maatschappelijke processen die daaraan ten grondslag liggen.

Ver los casos

Recibimos cientos de quejas cada año. Aunque todas las quejas son por discriminación, todas son diferentes. Cada denuncia requiere una personalización.
[responsivevoice_button voice="Holandés Masculino" buttontext="Escucha esta página"]