Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H. Wil je langskomen, maak je dan even een afspraak? Ons telefoonnummer is nog hetzelfde: 020-638 55 51.

Let op! Wij zijn verhuisd. Je vindt ons nu op de Hobbemakade 29-H.

Working with us

Het team van Discriminatie.nl Regio Amsterdam bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die het belangrijk vinden om mensen te helpen en ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben (gehad) met discriminatie. Het werk is breed en divers. We hebben te maken met veel verschillende organisaties en werken samen met mensen van diverse achtergrond.

Would you like to work with us and contribute to preventing and fighting discrimination? Then take a look at our vacancies!

Openstaande vacatures

Read more about us

Discriminatie.nl Regio Amsterdam is een onafhankelijke stichting met als doel het aanpakken en voorkomen van discriminatie en het beïnvloeden van maatschappelijke processen die daaraan ten grondslag liggen.

See the cases

We receive hundreds of complaints every year. Although all complaints are about discrimination, they are all different. Every complaint requires customization.
[responsivevoice_button voice="Dutch Male" buttontext="Listen to this page"]